Inici VINARÒS Vinaròs obri el termini d’inscripcions per a l’Escola de Nadal

Vinaròs obri el termini d’inscripcions per a l’Escola de Nadal

167

Els xiquets i xiquetes podran gaudir d’una variada programació d’oci educatiu mentre s’ajuda a les famílies a continuar amb la conciliació laboral

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, ha presentat aquest matí una nova edició l’Escola de Nadal, que s’oferirà del 26 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener al col·legi de la Misericòrida. Cal destacar que enguany les activitats estaran relacionades amb els contes del Nadal.

La regidora López ha destacat que l’Escola de Nadal es farà en horari de 8:45h a 13:30h amb la finalitat d’ajudar als pares i mares a poder conciliar la vida laboral amb la familiar. Segons insistia “es tracta d’una programació adreçada a l’alumnat d’Infantil i Primària, on a banda de gaudir d’entreteniment, podran conèixer millor els contes tradicionals del Nadal”.

Pel que fa a les inscripcions, es podran realitzar fins al 18 de desembre de forma telemàtica a través del següent enllaç: www.escoletesvinaros.com, amb el preu de 12€. En cas d’ajuda o de dubtes a l’hora de formalitzar la matrícula poden telefonar als números 964 83 04 40 o al 630 29 45 63.

López assenyalava que un cop tancades les inscripcions també es permetrà les matrícules per a dies puntuals per tal de cobrir les necessitats que puguen tenir les famílies. Segons insistia en aquest cas caldrà telefonar als números indicats anteriorment on s’informarà als pares i mares de com fer les inscripcions per als dies concrets.