Inici VINARÒS Vinaròs llença una nova iniciativa de suport al comerç

Vinaròs llença una nova iniciativa de suport al comerç

433

La Regidoria de Desenvolupament Local ha editat un vídeo emotiu per tal de conscienciar sobre la importància del comerç local per a mantenir una ciutat viva

Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Vinaròs s’ha preparat un vídeo amb la intenció de sensibilitzar sobre la importància que el comerç local té per tal de mantenir una ciutat viva, dinàmica i alegre. Este vídeo connecta amb la campanya “El comerç de Vinaròs continua al teu costat” que es va llençar la setmana passada.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha destacat que “amb aquest vídeo pretenem reflectir la tristesa per la situació i visibilitzar com seria Vinaròs sense comerç, a més de conscienciar sobre la importància de comprar a les botigues local, perquè el comerç és vida”. El que pretenem es fer reflexionar sobre la necessitat de donar suport al nostre comerç, perquè és el comerç de proximitat el què ens dona resposta en moments complicats com l’actual i també perquè les persones que estan al capdavant d’estos negocis són veïns i veïnes nostres que generen riquesa i treball al territori, ha afegit la regidora.

En aquest sentit, ha remarcat que es tracta d’un sector econòmic molt important per al municipi i s’ha de donar el màxim suport possible, tant des de l’Ajuntament com per part de la ciutadania comprant als establiments locals ara i un cop acabe la crisis sanitària, perquè volem que Vinaròs continue sent La teua Ciutat de Compres. 

El vídeo es podrà veure en els propers dies a través de les xarxes socials i mitjans de comunicació. 

“El comerç de Vinaròs continua al teu costat”

Aquesta campanya s’afegeix a la que també s’ha engegat des de l’Agència de Desenvolupament Local per donar més visibilitat a aquells establiments comercials i de serveis de Vinaròs que continuen prestant servei, de manera telefònica o en línia i aquells que, a més a més, disposen d’un servei de repartiment a domicili.

Els comerços interessats en adherir-se a aquesta campanya es poden inscriure a través del següent enllaç bit.ly/VINAROSCOMERÇ. El llistat amb els establiments adherits s’actualitzarà diàriament i es podrà consultar a la galeria comercial de Vinaròs.