Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L´Ajuntament de Sant Jordi reparteix material de protección sanitaria a la població

L´Ajuntament de Sant Jordi reparteix material de protección sanitaria a la població

232

L´Ajuntament de Sant Jordi ha conclòs hui la major part del repartiment de material de protecció sanitària enfront del COVID-19 a tots els seus veïns. Més de 1.000 màscares quirúrgiques, 1.000 màscares FFP2 i 625 gels hidroalcohòlics arriben així a tots els veïns de Sant Jordi a través de lots individuals que han sigut preparats i sufragats pel propi consistori. També els 3.000 primers guants dels 9.000 que distribuirà l’Ajuntament com a part d’aquesta mesura de xoc que està duent a terme per a garantir que la població compta amb material de protecció fins que el proveïment en els llocs de compra habitual siga una realitat.

El propi alcalde, Iván Sánchez, ha participat al costat dels efectius de la Brigada Municipal en el repartiment d’aquests lots casa per casa complint de manera rigorosa amb les mesures de seguretat establides per a garantir la màxima seguretat. “Estem entregant un lot per persona, perquè volem que els nostres veïns i veïnes tinguen aquest material de protecció mentre la situació es regula i el puguen adquirir en els llocs habituals. Volem que estiguen tranquils i protegits, i no pararem ni un minut per fer tot el que puguem per protegir al nostre poble d’aquesta malaltia”.

L’alcalde ha explicat a més que “els veïns que no resideixen en el nucli urbà podran passar-se per l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores o demanar a través d’una trucada de telèfon que li ho portem a casa”. Hui dimarts s’ha procedit a més a la distribució de material de protecció a la urbanització Panoràmica Golf on resideix una part del municipi.

Cal recordar que a més d’aquesta adquisició, el consistori també s’ha adherit a la compra conjunta que coordina la Diputació de Castelló a través de la que ha encarregat 500 màscares FFP2 que arribaran en els pròxims dies i que també sufragarà amb fons propis de l’Ajuntament.

Tests de detecció del COVID19

D’acord amb les actuacions que està realitzant l’Ajuntament de Sant Jordi per dotar al municipi de tots els mitjans de protecció del contagi de coronavirus, ha anunciat a més que oferirà de manera gratuïta test de detecció del COVID-19 quan els metges aconsellen la seua realització als veïns i veïnes i la seua realització quede fora de l’abast del protocol i els paràmetres de Conselleria.

Article anteriorVinaròs llença una nova iniciativa de suport al comerç
Article següentAugmenten els infectats al Departament de Salut de Vinaròs: actualització del Coronavirus