Inici VINARÒS Vinaròs: L’Aula Municipal de Teatre obre les inscripcions per a la nova...

Vinaròs: L’Aula Municipal de Teatre obre les inscripcions per a la nova temporada

216

 

Des de Cultura es continua apostant per aquesta formació que cada any aconsegueix la participació de desenes de veïns i sorprèn al públic amb les obres teatrals de final de curs

 

L’Aula Municipal de Teatre de Vinaròs (AMTEV) encetarà un nou curs a partir del 4 d’octubre sota la direcció dels professors Regina Prades i Joan Comes. Una vegada més es comptarà amb els grups de les Mil i Una i Els Figurants per als adults, mentre que els joves disposaran de Teatrèmol.

 

La regidora de Cultura, Anna Fibla, ha destacat que des del Departament sempre s’apostarà pel teatre, tant des del punt de vista formatiu com des dels espectacles de gran qualitat, perquè els veïns puguen gaudir de les arts escèniques a Vinaròs”. Pel que fa al nou curs, comentava que les inscripcions es podran realitzar fins al 19 de setembre de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament o per correu electrònic a l’adreça cultura@vinaros.es. D’altra banda, les inscripcions també es poden realitzar de forma presencial a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, per registre d’entrada.

 

Fibla assenyalava que l’AMTEV és una bona oportunitat per endinsar-se en el món del teatre i les arts escèniques, a més de gaudir d’experiències úniques com participar de forma activa en el Festival de Vinaròs Arts Escèniques al costat de companyies i actors reconeguts a nivell nacional.

 

Article anteriorReunió per a valorar els danys del temporal DANA a Càlig
Article següentPeñíscola celebra la ofrenda floral en honor a la Virgen de Ermitana