Inici VINARÒS (Vinaròs) La XVII Fira del Llibre arriba carregada de novetats

(Vinaròs) La XVII Fira del Llibre arriba carregada de novetats

510

En aquesta edició, es comptarà amb 45 haimes per llibreries, associacions, floristeries, escriptors i activitats lúdiques, convenientment distribuïdes perquè els visitants puguen veure tranquil·lament el que ofereix cadascuna d’elles i realitzar les diverses activitats proposades evitant les aglomeracions.

El rejidor de Cultura, Albella ha destacat també que aquest any es passa de 19 a 23 escriptors convidats, que signaran els seus llibres a la fira i seran entrevistats per Mariola Nos en directe. Entre els autors confirmats es comptarà amb la presència de la Premi Planeta, Alicia Giménez Barlett.

Pel que fa a la clausura, el regidor ha avançat que aquest any serà doble, ja que a les 20:00 hores a l’espai de la fira Isabel Clara Simó es realitzarà un concert gratuït a càrrec del cantautor Joan Rovira. Posteriorment, a l’Auditori, a les 22:30 hores, tindrà lloc el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés. Per a aquesta última activitat ja es poden adquirir les entrades al mateix Auditori.

Maite Arnau, a càrrec de la Biblioteca Municipal, ha detallat la resta de programació, on hi haurà nombrosos tallers infantils i actuacions de grups folklòrics i associacions durant tot el dia i ha indicat que aquest any s’han organitzat per primera vegada dos cercaviles pel centre urbà per animar les persones a participar en aquesta jornada festiva.

Tant Arnau com Albella han acabat felicitant a tots els que fan possible aquesta fira, un acte que porta moltes hores de coordinació però que s’està consolidant a nivell regional i han animat a tots a visitar els estands i a gaudir de tot el que hi ha preparat el proper 21 d’abril. Abans de concloure la roda de premsa s’ha presentat també el cartell il·lustratiu d’aquesta edició, obra del dissenyador gràfic Sebastià Redó.

SONY DSC
Article anteriorSant Vicent a Càlig, una olleta de récord
Article següentLa Mona de Pasqua al Col·legi Baix Maestrat