Inici VINARÒS Vinaròs instala una nova glorieta a l’avinguda Llibertat

Vinaròs instala una nova glorieta a l’avinguda Llibertat

457

El consistori instal·larà la nova glorieta, arran de les recomanacions de la Policia Local, per millorar la seguretat viària a l’encreuament entre l’avinguda Llibertat, camí Fondo i carrer Carreró.

Des de la Policia Local s’ha detallat que en aquesta intersecció s’han produït diverses col·lisions de vehicles, per evitar nous accidents, es crearà la rotonda per garantir una major seguretat per als conductors i vianants, especialment en una zona amb dos col·legis a prop.

Per la seva banda, l’arquitecte municipal ha aprovat el projecte i un cop finalitzats els treballs actuals de construcció del col·lector es retirarà la glorieta provisional que hi ha a l’encreuament, en motiu d’aquestes obres, i  començarà la instal·lació de la rotonda permanent.

El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha indicat que “és important treballar per millorar la seguretat viària de la localitat, especialment en zones molt transitades”. En aquest sentit, ha afegit que la nova glorieta de l’avinguda Llibertat també servirà perquè els vehicles redueixin la velocitat i sobretot donar més fluïdesa al trànsit durant les hores punta.

Article anteriorAjuntament de Vinaròs, renova els torradors de l’ermita
Article següent(Fotogalería) Vinaròs celebra la Misericordia a l’ermita