Inici VINARÒS Ajuntament de Vinaròs, renova els torradors de l’ermita

Ajuntament de Vinaròs, renova els torradors de l’ermita

915

Les regidories d’Obres i Serveis i Medi Ambient han adequat els torradors de la plaça interior de l’ermita per oferir un millor servei a la ciutadania. Les obres han servit per retirar les graelles del centre, per donar més amplitud a l’espai, al mateix temps que s’han instal·lat nous torradors contra les parets, passant dels 8 als 11.

Amb aquestes feines s’atén la demanda de la ciutadania que sol·licitava més graelles per poder cuinar davant del gran número peticions que es produeixen per torrar a l’ermita, amb l’arribada del bon temps. D’altra banda, amb la redistribució de l’espai s’ha donat una major amplitud al recinte i fins i tot s’han instal·lat taules i cadires perquè els usuaris puguen menjar.

El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha explicat que “també s’ha aplicat un morter refractari resistent a les altes temperatures per preservar millor els torradors, al mateix temps que també suposarà un important estalvi en el manteniment”.

En total les obres han comptat amb un pressupost de 8.000€, amb fons propis de l’Ajuntament, que han servit per millorar els torradors de la plaça interior de l’ermita.

Article anteriorHomenatge als esportistes benicarlandos més destacats de l’any
Article següentVinaròs instala una nova glorieta a l’avinguda Llibertat