Inici VINARÒS Vinaròs engega les enquestes participatives per a la redacció del Pla Estratègic...

Vinaròs engega les enquestes participatives per a la redacció del Pla Estratègic i Director d’Instal·lacions Esportives

205

L’objectiu és recollir les observacions de la ciutadania per elaborar un document que s’adapte a la realitat del municipi

La Regidoria d’Esports ha obert el termini perquè els veïns puguen participar en l’elaboració del Pla Estratègic Esportiu i Director d’Instal·lacions Esportives. La finalitat és conèixer quina és la realitat esportiva de Vinaròs, així com avaluar l’estat de les infraestructures, per crear un document que reculli totes les accions a realitzar per a impulsar l’esport.

Per tal de conèixer les impressions de la ciutadania s’han creat dues enquestes, la primera amb el nom “Hàbits esportius de la població adulta i població escolar d’Infantil i Primària”, a través de l’enllaç https://forms.gle/fH7FYuzExvAuCXiL6. En aquest cas es tracta d’un qüestionari senzill adreçat a per a tota la ciutadania en general, que pot respondre des de l’ordinador, tauleta o telèfon mòbil.

La segona enquesta és “Hàbits esportius de la població d’ESO i Batxillerat” que es realitzarà directament als centres de secundaria amb la col·laboració dels Departaments d’Educació Física.

El regidor d’Esports, José Chaler, ha animat a la ciutadania a participar en les dues enquestes, segons afegia “és important conèixer de primera mà les impressions dels veïns per tal de redactar uns plans que s’adapten a la realitat del municipi i ajuden a impulsar l’esport”. Per acabar, insistia que es tracta de dos qüestionaris senzills i anònims.

Article anteriorPeñíscola adjudica la obra de mejora del entarimado de madera del Paseo Marítimo
Article següentBenicarló recull les dos banderes blaves que acrediten la qualitat de les seues platges