Inici BENICARLÓ Benicarló recull les dos banderes blaves que acrediten la qualitat de les...

Benicarló recull les dos banderes blaves que acrediten la qualitat de les seues platges

143

El primer tinent d’Alcaldia, Ilde Añó, i la regidora de Turisme, Isabel Cardona, han assistit a l’acte de lliurament de les banderes blaves als municipis de la Comunitat Valenciana que han obtingut aquest guardó i que certifica la qualitat de les platges i dels serveis que ofereixen.

Benicarló ha revalidat un any més les banderes blaves per a les platges del Morrongo i la Caracola, un fet que, en paraules de la regidora de Turisme, «és fruit del compromís adquirit per l’Ajuntament de Benicarló per mantindre el nivell de qualitat tant en els serveis de socorrisme, com en l’accessibilitat, les prestacions, la vigilància i la qualitat de l’aigua i de l’arena».

La regidora ha afegit que «les banderes blaves són el millor reconeixement al treball conjunt que realitzen les regidories de Turisme, Medi Ambient i Obres i Serveis» i ha remarcat que «les platges de Benicarló tornaran a ser un lloc segur aquest estiu».

Article anteriorVinaròs engega les enquestes participatives per a la redacció del Pla Estratègic i Director d’Instal·lacions Esportives
Article següentVinaròs: envelat de Festes per a la Fira 2021