Inici PREMSA VALENCIANA Vinaròs dóna a conèixer el nom del presentador i la mantenidora de...

Vinaròs dóna a conèixer el nom del presentador i la mantenidora de Festes

654

Emilio José Salamanca serà l’encarregat de conduir la proclamació de les dames, mentre que Mercedes Rodríguez oferirà el discurs inaugural de festes

La regidoria de Cultura ha donat a conèixer el nom del presentador i de la mantenidora en l’acte de la proclamació de les dames que es farà el proper 22 juny, que servirà per obrir les Festes de Sant Joan i Sant Pere.

La gala estarà conduïda pel músic i professor Emilio José Salamanca. Veí de la ciutat, va començar els seus estudis musicals a Vinaròs a l’escola de la Societat musical “La Alianza” i després de llicenciar-se al Conservatori Superior de Barcelona, inicia la seva tasca docent com a professor de trompeta i director de la Banda Juvenil de “La Alianza”.

Així mateix, durant 15 anys, ha sigut el director i trompetista de l’Orquestra Tramontana  i l’actualitat, és mestre de Primària, especialista de música en Secundària i cap del Departament Artístic del col·legi Nuestra Señora de la Consolación de Vinaròs.

Per la seva banda, Mercedes Rodríguez serà la mantenidora de les festes. També veïna de Vinaròs, és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat  de Barcelona, a més, d’estudiar Logopèdia a l’Hospital de Sant Pau, per la Universitat Autònoma de Barcelona. Als 24 anys aprova les oposicions i treballa a diferents poblacions del cinturó de la ciutat: l’Hospitalet , Sant Joan d’Espí, fins que se li atorga plaça a un IES de Badalona, on exerceix de Cap d’estudis.

Al 1995 demana trasllat a Vinaròs: Des de l’octubre d’aquell any ocupa una plaça al Departament de Castellà de l’IES Leopoldo Querol. Ha ocupat diferents càrrecs: sots-directora, cap d’estudis i, finalment, directora. En aquest moments està implicada en el Servei de Mediació del Centre i sempre ha estat lligada amb diversos projectes teatrals al mateix centre.

El regidor de Festes, Marc Abella, ha destacat que “Salamanca i Rodríguez han estat escollits pel fort lligam cultural i educatiu amb el municipi, representant així la societat vinarossenca, en un acte tan destacat com la proclamació de les Festes de Sant Joan i Sant Pere”.

Foto: festes 2017

Article anteriorBenicarló invertirà 1,5 milions d’euros en millores per al municipi
Article següentUna junta gestora presidirà el Carnaval de Vinaròs