Inici VINARÒS Vinaròs dia mundial de la tapa del 20 de Septembre al 13...

Vinaròs dia mundial de la tapa del 20 de Septembre al 13 d’octubre

523

El Dia Mundial de la Tapa torna a Vinaròs amb un recorregut de 26 establiments

La Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, ha donat a conèixer avui el cartell del Dia Mundial de la Tapa 2019, el tour de tapes que s’organitza sota el paraigua de la marca gastronòmica de la ciutat, Saborea Vinaròs.

En aquesta ocasió els interessats en gaudir d’aquesta experiència gastronòmica en miniatura, tindran l’opció de visitar 26 bars i restaurants de Vinaròs. L’oferta és molt variada i passa per poder tastar tapes d’origen internacional com ara, una tortilla mexicana o una empanadilla argentina, a tapes més comuns al nostre país com ara, una barqueta de polp o una coa de bou estofada.

El regidor de l’àrea, Marc Albella, ha mostrat la seua satisfacció pel gran nombre d’establiments que participen i per la qualitat i la varietat de les propostes, i per a finalitzar ha fet una crida perquè els vinarossencs i visitants de la destinació turística, participen en aquesta iniciativa entre el 20 de setembre i el 13 d’octubre.

Els fullets promocionals estaran disponibles a la Tourist Info Vinaròs i a la web www.turisme.vinaros.es així com a les xarxes socials de turisme des del 19 de setembre.

Article anteriorNou logo per al Centenari del Vinaròs CF
Article següentL’onzena edició de les jornades del “polp a caduf” a punt