Inici VINARÒS (Vinaròs) Cultura presentala programació per a la tardor i hivern 

(Vinaròs) Cultura presentala programació per a la tardor i hivern 

301

Cultura presenta una extensa programació per a la tardor i hivern 

 En total s’han preparat més d’una vintena d’activitats amb teatre, exposicions, concerts, projeccions de pel·lícules i moltes més opcions per a tots els públics

 

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Anna Fibla, ha organitzat per als mesos de novembre, desembre, gener i febrer una programació especial amb espectacles per a tota la família. Segons insistia Fibla una vegada més s’ha apostat per una agenda cultural de gran qualitat i donava les gràcies les entitats locals, Fundació Caixa Vinaròs i Seu del Nord de la Universitat Jaume I, així també com a la Diputació de Castelló i el Circuit Cultural Valencià per fer possible aquesta programació excepcional.

Una de les novetats seran les Jornades Santos 80 Més 1 per homenatjar al músic Carles Santos. Dissabte es va fer la primera activitat amb la conferència “Explica Dansa” a càrrec de Toni Jodar, que també ballarà per tal de mostrar als assistents com a evolucionat la dansa des dels seus inicis fins a l’actualitat. La regidora Fibla explicava que dintre d’aquestes jornades també es farà un concert per al 14 de novembre amb els cantants que van acompanyar Santos en les seues obres, a més d’una conferència dedicada al músic vinarossenc per al dia 2 de desembre.

La programació cultural també inclourà les Jornades de la Memòria Històrica amb la conferència “Dona i República” per al 18 de novembre, a càrrec de l’escriptora i investigadora, Cristina Escrivá. D’altra banda, també s’oferirà l’obra de teatre Historia de una maestra de la companyia Cactus Teatre, una adaptació de la novel·la homònima de Josefina Aldecoa que és un homenatge a les mestres republicanes. La representació es farà el 28 de novembre.

La música també formarà part de la programació amb el Festival de Música de Cambra de les Joventuts Musicals, els concerts que oferirà la banda simfònica La Alianza per Santa Cecília i Nadal, així com l’actuació d’ESMUVI i l’Orfeó Vinarossenc també per Nadal. D’altra banda, també es comptarà amb l’actuació de la jove cantant d’Esther Querol per al 12 de desembre.

Tampoc faltarà el cinema gràcies al08, que ha fet una selecció especial de pel·lícules amb Una joven prometedora, Un asunto de família o Aurore (+ 50 primaveras), entre altres. Totes les projeccions es faran a l’auditori municipal.

Tota la programació es pot consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Vinaròs i als llibrets que s’han distribuït a la Tourist Info.