Inici VINARÒS Vinaròs creará el Consell de Joventut

Vinaròs creará el Consell de Joventut

362

Hugo Romero, regidor de Govern Obert i Noves Tecnologies, juntament amb Marc Albella, regidor de Cultura, Festes, Joventut i Tradicions, han anunciat avui la futura creació d’un Consell de Joventut com un òrgan autònom de l’Ajuntament de Vinaròs i autogestionable entre els mateixos joves de la nostra localitat.

El primer trimestre de 2018 es va aprovar per plenari la moció que encomanava al consistori a crear aquest Consell de Joventut. Un dels motius que ha acabat d’impulsar la creació d’aquest Consell de Joventut és la subvenció que ha atorgat la Conselleria de Transparència i Participació per posar en marxa aquest nou mecanisme de participació ciutadana de cara al col·lectiu jove que es regularà i posarà les seues pròpies normes i pautes de funcionament.

Hugo Romero, regidor de Govern Obert i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vinaròs, ha indicat que <<En la línia de la política participativa que hem anat enllestint al llarg d’aquesta legislatura, com són les Assemblees Veïnals o els Pressupostos Participatius, ara ampliem dins el Consell Sectorial, ja existent en festes, esports i agricultura, la joventut>>.

Marc Albella, també ha exposat que <<Aquest projecte és una iniciativa conjunta entre la Regidoria de Participació Ciutadana i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vinaròs i té com a objectius bàsics, incidir en les polítiques per als joves, no només en la programació del Casal Jove, sinó incidir també en la part cultural, esportiva, d’oci, salut, medi ambient, etc., així com crear espais i fòrums de participació entre els joves de la nostra ciutat>>.

La reunió del 16 d’octubre serà el punt d’inici per tal d’exposar el projecte, informar i resoldre dubtes. Per això, des de la Regidoria de Joventut i Govern Obert s’anima als joves interessats en la iniciativa, amb inquietud i voluntat de participar en l’àmbit municipal, a acudir el dimarts 16 d’octubre a les 19:30h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal.

Article anteriorEls escolars de Benicarló protagonitzen els actes del Correllengua
Article següentFotogaleria: ‘Platja de la Conxa’. Oropesa