Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà la tradicional festa de Santa Caterina

Vinaròs celebrarà la tradicional festa de Santa Caterina

157

Vinaròs celebrarà la tradicional festa de Santa Caterina

Des de la Regidories d’Educació i Infància, i Política Social i Joventut, amb l’Associació de Pastissers, s’ha preparat una variada programació amb el concurs de lloes i teatre infantil

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, acompanyada pel representant de l’Associació de Pastissers, Alberto Cerdán, ha presentat a la Biblioteca Municipal la programació per celebrar el dia de Santa Caterina. Enguany gràcies a l’evolució favorable del pandèmia s’oferiran diverses representacions teatrals, això sí, en diferents punts de la localitat per evitar grans aglomeracions. En concret, són Mili la reportera y Caperucita Roja a la plaça de Sant Antoni a les 16:45h, Sonrisas Mágicas a la pèrgola del passeig de Colom a les 17:30h i La rateta a la plaça del Cardenal Tarancón a les 17:30h.

López ha destacat que “el dia de Santa Caterina coincideix amb el ple ordinari de l’Ajuntament, així que l’entrega dels premis a les millors lloes es farà el jornada abans, 24 de novembre a l’auditori municipal a les 18:45h”. Segons afegia hi haurà tres categories amb un finalista i un guanyador, segons el jurat format pels pastissers. En aquest sentit, assenyalava que “el concurs és tradició molt arrelada a la localitat que no podem deixar perdre i que cada any es possible gràcies l’Associació de Pastissers”.

Pel que fa als premis, els xiquets i xiquetes que creen les millors lloes rebran com a obsequi un diploma, un pastisset de Santa Caterina i un petit regal. La regidora ha assenyalat que és una bona forma de fomentar la festa i al mateix temps la venda d’aquest dolç tan tradicional.

Per la seua banda, el representant de l’Associació de Pastissers, Alberto Cerdán, agraïa un any més la col·laboració de l’Ajuntament, i en especial de la Regidora d’Educació i Infància, per fer possible el concurs de lloes. En aquest sentit, assenyalava que el certamen ja ha arribat a la 24a edició i afegia que cada any els xiquets realitzen uns treballs molt originals i creatius que sempre sorprenen, que fan molt difícil escollir només un guanyador.