Inici PREMSA VALENCIANA Vinaròs celebrarà el primer festeig taurí de la C. Valenciana després de l’Estat d’Alarma

Vinaròs celebrarà el primer festeig taurí de la C. Valenciana després de l’Estat d’Alarma

315

Un concurs de retalladors i una solta de vaques el pròxim 23 d’agost reestrenaran la plaça de bous de Vinaròs

Dilluns 10 d’agost, el representant de l’empresa Art i Emoció, Javi González “Viza”, va presentar en la mateixa plaça el que serà el primer festeig taurí en la Comunitat Valenciana després de l’Estat d’Alarma pel Coronavirus. Segons Viza, aquest esdeveniment “suposa un fet històric en ésser el primer i de moment l’únic que se celebrarà després d’aquest estat d’alarma en reunir la plaça de Vinaròs les condicions de seguretat i sanitàries per a celebrar-lo”.
Primer està organitzat un concurs de retalladors amb tres bous per comunitats autònomes en les quals participen Catalunya, Aragó i la Comunitat Valenciana, i posteriorment tindrà lloc una solta de vaques “que comptarà amb la participació de la ramaderia Vicente Benavent, la millor i més cotitzada del moment”.
Entre els retalladors participants de la Comunitat Valenciana està el vinarossenc José Félix Urbina, al qual acompanyaran Marcos Espí, de Tavernes de la Valldigna, i Joaquín El Chuki, de Benicarló.

Mesures de seguretat i sanitàries
S’ha elaborat un Pla de Contingència que recull les mesures i pautes dictaminades per la Conselleria de Sanitat, des de la higiene de mans amb el gel hidroalcohòlic a cadascun dels accessos a la plaça, fins al control de l’ús adequat de la màscara durant tot el festeig, la desinfecció de les instal·lacions abans i després del festeig, l’obertura de portes 2 hores abans per a evitar aglomeracions i cues, la presa de temperatura als espectadors, la distància de seguretat entre espectadors o l’aforament limitat en el carreró entre altres mesures. “Creiem que amb aquestes mesures el recinte serà totalment segur per als espectadors i treballadors”, va indicar.
L’Ajuntament de Vinaròs haurà de desmuntar l’escenari del Vinaròs Arena per a tornar a muntar-lo després de l’espectacle taurí, ja que hi ha previstes més actuacions culturals al setembre.

Les entrades ja es poden adquirir en Internet en la pàgina web www.giglon.com, una iniciativa que l’empresa ha posat en marxa “per a evitar aglomeracions en les taquilles i també el contacte físic, per la qual cosa hem arribat a un acord amb aquesta plataforma que a penes cobra uns cèntims de comissió”. No obstant això, les entrades també es poden adquirir en el bar de la plaça de bous de Vinaròs o en el Bar Bru d’Alcanar (Tarragona).

Article anteriorEl 67% dels nous casos de coronavirus en la C. Valenciana són asimptomàtics
Article següent(Autoayuda) Lo que nunca se atrevieron a contarte