Inici BENICARLÓ L’Ajuntament de Benicarló recepciona la rotonda del Centre Comercial

L’Ajuntament de Benicarló recepciona la rotonda del Centre Comercial

308

Aquest és el primer pas per a atorgar la llicència d’activitat, que està previst que es produïsca en uns dies

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Benicarló, Juan Pascual Sorlí, acompanyat dels tècnics de l’àrea, ha recepcionat avui la rotonda del Centre Comercial, una obra que ha suposat la possibilitat d’accedir al Centre Comercial des de la via pública, imprescindible per a obrir les instal·lacions.

Una vegada recepcionada l’obra, ja es podrà atorgar, en només uns dies, la llicència d’activitat del Centre. Primer, s’atorgarà la llicència per a les zones comunes i després a cadascun dels establiments que compten amb un punt de venda.

«És un fet històric —ha explicat el regidor d’Urbanisme—, ja que el Centre Comercial mai havia tingut llicència d’activitat». Per a Juan Pascual Sorlí, «el que hem aconseguit amb aquesta recepció és poder regularitzar la situació del Centre Comercial per tal d’impulsar-ne el seu creixement».

Sorlí ha assenyalat que «els propietaris del Centre treballen amb unes perspectives molt positives, tant de cara a aquest Nadal com de cara a un futur pròxim, ja que la llicència d’activitat permetrà que moltes firmes que actualment estan a l’espera, puguen obrir els seus establiments amb totes les garanties».