Inici VINARÒS Vinaròs acull una jornada de conscienciació per a la recollida selectiva de...

Vinaròs acull una jornada de conscienciació per a la recollida selectiva de les deixalles

106

Durant el matí del 1 de juliol, el passeig de Cristòfol Colom de Vinaròs, va acollir una jornada de sensibilització “Reciclar per a Consermar”, organitzada per l’Ajuntament de Vinaròs, Ecoembes, i  Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva dels residus d’envasos a les platges.

La jornada es va completar amb informació de la correcta separació domèstica de les deixalles, així com mostrar el impacte que poden generar a la mar.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que “qualsevol residu que no es diposita en els contenidors, acaba al fons de la nostra costa, fet que suposa degradar greument el seu equilibri. En aquest sentit, l’Ajuntament de Vinaròs, ha incrementat la recollida d’envasos lleugers, cartró i paper per facilitar el bon ús dels contenidors als nostres ciutadans”.

Paral·lelament a la jornada, el Govern Municipal ha signat un acord per la incorporació de cinc nous contenidors de fracció d’envasos lleugers al municipi, emmarcat dins del conveni amb Ecoembes. Aquests contenidors incrementaran la capacitat de recollida en punts on fins ara no hi havia, en concret zona de l’ermita,  avinguda de Francisco José Balada i centre comercial.

Morellà, agraïa als vinarossencs la seua implicació en la recollida selectiva en l’àmbit domèstic i insistia amb la necessitat d’aquesta separació en origen per tal d’assolir taxes òptimes de reciclatge.

Article anteriorDiputació invertirà 916.000 € en el manteniment de pistes i camins rurals dels pobles de menys de cinc mil habitants
Article següentSTOP AL FOC: responsabilitat ciutadana i màxim respecte al patrimoni natural