Inici VINARÒS Vinaròs acull la Prova 1 d’accés al Autonòmic: categories infantil i grans

Vinaròs acull la Prova 1 d’accés al Autonòmic: categories infantil i grans

205

Tornar a competir després de quatre mesos sense competicions i poder fer-ho en Vinaròs ha sigut un plus per al CNV.

Dissabte 01/05, la Piscina Servol de Vinaròs va ser la sede de la Prova 1 d’ accés al Autonòmic per a les categories infantil, junior i absolut.
La jornada es va dividir en dos sessions en la que van participar 5 clubs de la provincia : Vila-swim, CN Onda, CN La Vall d’ Uixo, CN Benicarlo i el CN Vinaròs.
El CNV va participar en 30 nadadors d’ entre totes les categories que van estar acompanyats pel seu entrenador Albert Delmonte.
L’ equip femení va estar format per : Sara Vea, Daniela, Mar, Lucia, Ariana, Agnés, Laia, M Teresa, Ainhoa, Arantxa, Lluna, Carla, Ona, Sofia Elena, Natalia, Sara Forner,Julia i Gemma
L’ equip masculí va estar format per : David, Albert Astor, Andreu, Joel, Toni, Jesus, Hector, Joan, Xavi, Gerard, Iker i David Constantin
Els nostres nadadors van lluitar per millorar les seues marques personals i intentar aconseguir les mínimes que necessiten per a poder participar en el Campionat Autonòmic d’ estiu .
Els resultats van ser bons per a tot l’ equip que van demostrar que les ganes per competir junt en l’ esforç diari en els seus entrenaments van donant resultats positius.
Degut a les restriccions per la covid-19, la competició es va realitzar sense assistencia de public pero el CNV va retransmetre en streaming per youtube tota la jornada per a poder seguir als nadadors.
Enhorabona a tots els nadadors per els resultats aconseguits i a seguir entrenant per a millorar-los de cara a les pròximes competicions.
Som equip, som familia, som CNV !!!
Article anteriorCàlig celebra amb èxit de participació la seua 1a Fira del Llibre
Article següent«Terra d’ibers», un viatge de 2.500 anys als orígens de Benicarló exposada al MUCBE