Inici VINARÒS Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 96,7% durant el mes d’agost

Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 96,7% durant el mes d’agost

236

Les xifres mostren la recuperació del sector i fins i tot superen les que es registraven abans de la pandèmia

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha donat a conéixer les dades de l’ocupació turística durant el mes d’agost, que han arribat fins al 96,7%. Es tracta d’una dada positiva que fins i tot supera en gairebé dos punts la que es va aconseguir al 2019, abans de la pandèmia, i també la del 2021 durant les restriccions sanitàries.

Pel que fa a les xifres més concretes, els apartaments han aconseguit una ocupació del 95%, els hotels un 97% i els càmpings han arribat fins al 98%. A nivell general, l’ocupació durant aquest 2022 durant els mesos de juliol i agost s’ha situat al 92,5%.

En relació a l’origen dels visitants durant el mes d’agost, el 75,3% han sigut de procedència estatal, mentre que la resta, el 24,7% han sigut estrangers.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que aquestes dades mostren la recuperació del sector, després de dos anys molt difícils marcats per la pandèmia. Segons assenyalava “Vinaròs es consolida com un destí referent gràcies a l’excel·lent qualitat de les platges i cales, a més de comptar amb una variada agenda turística i cultural, que ofereix experiències úniques”.

Per acabar, Albella comentava que “des de Turisme s’ha fet un important esforç per a promocionar Vinaròs, especialment a través de les xarxes socials, aconseguint arribar a milers de seguidors”. En aquest sentit, el regidor insistia que es continuarà amb el treball intens per a posicionar Vinaròs com a un destí gastronòmic i inclusiu referent, a més d’optar al Pla de Sostenibilitat Turística que suposaria una ajuda de 3 milions d’euros per al creixement turístic i sostenible de la ciutat”.