Inici VINARÒS Dissabte se celebrarà una nova edició del 10k Nocturn Llagostí de Vinaròs

Dissabte se celebrarà una nova edició del 10k Nocturn Llagostí de Vinaròs

213

La cursa forma part del Circuit de la Diputació de Castelló i es disputarà aquest dissabte 10 de setembre amb un recorregut urbà i per la Costa Sud

La Regidoria d’Esports, encapçalada per Begoña López, ha presentat una nova edició del 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs, que es disputarà aquest dissabte. Es tracta d’una de les proves més participatives del calendari esportiu, on cada any s’aconsegueix l’assistència de centenars d’atletes d’arreu de les províncies de Castelló i Tarragona.

López assenyalava que enguany s’ha decidit traslladar la cursa al mes de setembre per evitar la saturació d’actes durant l’agost, a més de suposar un al·licient per ajudar a allargar la temporada turística. Segons detallava el 10K és una de les proves esportives més consolidades a Vinaròs i enguany, després de dos anys de pandèmia, es preveu una elevada participació.

Pel que fa a les característiques de la cursa, la sortida es farà des del passeig de Fora del Forat amb un recorregut urbà i per la Costa Sud, amb una distància de 10Km. Begoña aprofitava per agrair la feina de tots els voluntaris, que seran els encarregats de vetllar la bona marxa de la prova, així també com la col·laboració de la Policia Local i Brigada Municipal per fer possible el recorregut.

En relació a les inscripcions, es poden realitzar a través del web www.hj-crono.es fins al mateix dia de la cursa. Els corredors s’enduran com a obsequi una samarreta de la prova, a més disposar d’avituallament i servei de dutxes al Pavelló Municipal. Així mateix, també es farà entrega de botelles metàl·liques reutilitzables perquè els corredors les pugen utilitzar durant la cursa i reduir d’aquesta forma les botelles de plàstic.

Per acabar, López demanava comprensió a la ciutadania pel que fa referència al tall de carrers que es realitzarà amb motiu de la cursa. Segons indicava a mesura que passen tots els corredors es restablirà de nou la circulació per generar les menors molèsties possibles als veïns.