Inici BENICARLÓ Villarreal CF donarà suport al Benicarló Base Futbol mitjançant un conveni econòmic...

Villarreal CF donarà suport al Benicarló Base Futbol mitjançant un conveni econòmic i formatiu

425

El Benicarló Base Futbol ha firmat aquest matí un conveni de col·laboració amb el Villarreal Club de Futbol de caràcter formatiu i econòmic. El conveni és fruit del treball dut a terme pel Benicarló Base Futbol fins a situar-lo en l’elit esportiva de les comarques de Castelló.

El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, ha declarat durant la signatura de l’acord que per la seriositat i possibilitat de formació que ha demostrat tindre, volen donar el màxim suport al Benicarló Base Futbol. Es tracta d’una notícia històrica per a l’esport benicarlando que suposarà una magnífica oportunitat per als jugadors del club així com per als entrenadors d’aquest i que s’emmarca dins del projecte groguet «Endavant Futbol Provincial».

Aquest conveni possibilitarà la realització de cursos de capacitació per a l’equip tècnic que es troba al davant del futbol benicarlando, una quantitat econòmica per a ajudar amb les despeses del club i la disponibilitat d’un servei d’atenció mèdica.Llaneza ha explicat que és el desig del Villarreal CF «ajudar a les persones que porten el club perquè puguen desenvolupar millor el seu temps en favor de l’escola». El vicepresident ha volgut destacar que a aquests «se’ls donarà una formació integral perquè facendels jugadors persones i que el futbol siga per als xiquets del Benicarló Base Futbol un imput positiu».

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha expressat la seua satisfacció al vicepresident per la firma d’aquest conveni al mateixtemps que ha destacat la importància de donar suport al fet que els xiquets practiquen esports i tots els beneficis que això comporta.

El president del club benicarlando, Juan Bosch, ha assenyalat que «aquest acord ens dóna una sensació d’orgull perquè aquestes coses no arriben per casualitat sinó, des d’una posició humil, pel treball que tots aquests anys s’ha fet en aquesta escola perquè siga considerada com es mereix dins de l’àmbit provincial i esportiu». 

Al conveni se sumarà també la donació a l’Ajuntament de 20 focus de llum de baix consum per a la seua instal·lació al camp de futbol Pichi Alonso. A més, el Villarreal està decidint la data d’una jornada de primera divisió que farà possible l’assistència gratuïta de nombrosos benicarlandos a l’Estadi de la Ceràmica durant la present competició de lliga.

Article anteriorIV festival de dansa de Maribel Ruiz
Article següentConcentració de rebuig per l’assassinat masclista d’Orihuela