Inici COMARQUES Valoració de l’èxit del Gàmesis 2021

Valoració de l’èxit del Gàmesis 2021

227

Més de 1.200 persones es van apropar durant el cap de setmana fins al Centre del Coneixement del Vinalab per conèixer millor el món de l’entreteniment virtual

El Gàmesis converteix Vinaròs en el referent dels videojocs al nord de la Comunitat Valenciana

Vinaròs s’ha consolidat com el referent del món dels videojocs a la comarca gràcies a Gàmesis, una cita que any rere any ha crescut en número de participants, ponències i tornejos virtuals. Cal destacar que en aquesta edició s’ha recuperat la modalitat presencial amb l’assistència de centenars de veïns d’arreu de la província atrets pels videojocs, tant des del punt de vista de l’entreteniment com de les oportunitats laborals que poden oferir.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha fet un balanç molt positiu de Gàmesis 2K21, que va comptar amb més de 1.200 persones al llarg del cap de setmana. Segons comentava durant els tornejos “els jugadors i jugadores van mostrar un gran nivell de competició, i sobretot molta esportivitat en cadascuna de les partides disputades”. Així mateix, fins i tot destacava que va comptar amb la presència de jugadors d’altres províncies de fora de Castelló.

Romero assenyalava que “el Gàmesis s’ha convertit en la cita més important del món dels videojocs al nord de la Comunitat Valenciana, amb una àmplia programació que ompli tot un cap de setmana de xerrades i ponències divulgatives, però també d’entreteniment amb diferents tornejos virtuals, que compten amb la participació de desenes de jugadors”.

Per la seua banda, la regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “els tallers i les xerrades de divulgació van comptar amb l’assistència dels alumnes de l’institut José Vilaplana i també del Joan Coromines de Benicarló, que es van mostrar molt interessats en totes les oportunitats que poden oferir els videojocs”. En aquest sentit, insistia que aquest sector, a banda d’entreteniment, també pot suposar una bona sortida laboral per als joves.

Per acabar, tots dos regidors agraïen la feina desinteressada dels col·laboradors, així com dels voluntaris i de totes les persones que van fer possible la celebració del Gàmesis 2k21.

Us oferim la tercera galeria d’imatges i no us perdeu el exemplar de la revista 7dies actualitat de Vinaròs en reportatge especial i imatges exclusives.

Article anteriorN-232 Vinaròs-Santander: espectacular actuació al barranc de la Bota a Morella
Article següentDiumenge pel terme de la Jana