Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Una donació d’un particular permet a l’Ajuntament de Canet lo Roig recuperar...

Una donació d’un particular permet a l’Ajuntament de Canet lo Roig recuperar un espai per a l’ús públic

69

La donació d’un particular ha permés a l’Ajuntament de Canet lo Roig recuperar un espai d’aproximadament cent metres quadrats per a l’ús públic. L’ocupava una vivenda que es trobava en situació de ruïna. Ara, el consistori, una vegada assolada la casa i netejat el solar, crearà un nou espai que comptarà amb places d’aparcament, bancs i zones enjardinades a banda de millorar la mobilitat dels vehicles al tractar-se d’una casa cantonera.

L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha explicat que “es tractava d’una casa que es trobava en una situació molt precària i que finalment el propietari ha donat a l’Ajuntament per a l’ús públic. Crearem algunes places d’aparcament, ficarem bancs a banda de jardineria perquè siga un espai més agradable per al veïnat sense oblidar un aspecte important com serà millorar la mobilitat dels vehicles al tractar-se d’una casa cantonera”. L’actuació està contemplada al carrer Tras casas.

Cal recordar que el Govern canetà té entre els seus objectius la posada en valor de totes aquelles cases que es troben en una situació d’abandó o que presenten un estat de deteriorament preocupant instant als seus propietaris a què facen les actuacions necessàries perquè la situació no vaja a més. En estos últims anys, també s’han destinat ajudes per al pintat exterior d’estes. “Els que conformen el Govern municipal tenim clar que és important buscar fórmules perquè les nostres veïnes i veïns tinguen les cases en les millors condicions possibles, especialment aquelles que ja tenen uns anys o que estan durant molt de temps tancades”, ha assenyalat.