Inici COMARQUES Un recull d’autors del col·lectiu ‘Dijous d’Arts’ presenta el llibre ‘El meu...

Un recull d’autors del col·lectiu ‘Dijous d’Arts’ presenta el llibre ‘El meu poble i jo’

1185

  

Amàlia Roig, Carles Lluch, Conxa Solans, Elena Fora, Emili Gil, Joan Comes, Joan Ferreres, Marta Sans, Marta Tena i Tomàs Camacho publiquen a Antinea El meu poble i jo, el primer volum de relats de la col.lecció Dijous d’Arts.

Un libre impactant, divers i variat que vos interpel.larà com a lectors amb dosis d’ironia o de tendresa, de fantasia o de realitat, d’humor o de memòria.

Pròleg

Enguany, 2023, fa un any que es va crear a Vinaròs el col·lectiu Dijous d’Arts, un grup d’escriptors, d’artistes i de gent interessada en la cultura, que celebrem el nostre primer aniversari amb aquest llibre que teniu a les mans.

A El meu poble i jo, cinc escriptores i cinc escriptors de Dijous d’Arts amb reconeguda trajectòria creativa compartim el nostre arrelament a la terra amb deu relats d’autor diversos i variats com són els nostres estils i les nostres sensibilitats.

Perquè tots ens reconeixem en un lloc. El lloc viu a través de nosaltres, escriptors, i viu a través de vosaltres, lectors, i viu també en totes aquelles i aquells que s’hi veuen reconeguts.