Inici BENICARLÓ Promeses benicarlandes d’escacs a la Minicopa de Tarragona

Promeses benicarlandes d’escacs a la Minicopa de Tarragona

25

L’equip d’escacs Riu Sénia Benicarló ha participat aquest diumenge a la setena edició de la Minicopa de Tarragona, una competició de partides ràpides per equips de jugadors fins als 16 anys, que enguany s’ha celebrat a La Ràpita.

Han conformat l’expedició benicarlanda Marc Rico, Abril Tipán, Darío Bretó i Diego Grandclaude, acompanyats per les seues famílies i el delegat Enoc Altabás. La inclusió del juvenil Rico comportava la catalogació de l’equip en la categoria sub16, si bé els altres tres participants no superen els 8 anys d’edat.

Entre tots quatre jugadors han aconseguit sumar 10 punts dels 28 possibles, situant-se en la posició 40 de la classificació final, entre un total de 45 equips amb 196 jugadors. Aquest campionat ha suposat el debut, i les primeres victòries, de Bretó i Grandclaude com a jugadors federats d’escacs, que reforçaran la plantilla del Riu Sénia durant 2024.

La magnífica organització del torneig, així com el bon temps, han suposat una esplèndida jornada de convivència per a les famílies escaquistes de les dues vores de l’Ebre. La Minicopa 2023 ha estat per al Club Escacs Valls, amb 25,5 punts dels 28 possibles, mentre que els equips A i B d’Amposta han completat el podi.

El Club Ajedrez Benicarló organitza per Nadal un torneig obert absolut individual, que tindrà lloc dissabte 23 a les 16 h al local social del club al c. del Crist de la Mar.