Inici PREMSA VALENCIANA Un Cicle de Curtmetratges en un recinte… de película

Un Cicle de Curtmetratges en un recinte… de película

459

Organitzat per la Fundació Caixa Vinaròs i l’Ajuntament, es va iniciar dimarts a la nit amb la projecció de les primeres quatre obres finalistes.

El Festival de Curtmetratges Agustí Comes projecta els 12 finalistes i la Macedònia de Curts

Com a novetat d’enguany, la XIX edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes se celebra a la plaça de Bous, a l’espai conegut com a Vinaròs Arena, amb un gran èxit de participació, ja que el mateix dia que es va obrir la venda d’entrades anticipades, aquestes es van esgotar.

Aquesta edició compta amb un total de 893 curtmetratges de 41 països diferents.

Organitzat per la Fundació Caixa Vinaròs i l’Ajuntament, es va iniciar dimarts a la nit amb la projecció de les primeres quatre obres finalistes. En total es projectaran 12 obres seleccionades i la Macedònia de Curts.

Dimarts es van projectar els curts “The Other”, de Samko Brothers, “Mi hermano Juan”, de Cristina i María Martín, “Driving lessons”, de Marziyeh Rihai i “Muero por volver”, de Javier Marco. Les projeccions dels finalistes van continuar dimecres amb “Els que callen”, d’Albert Folk, “Between a rock”, de Mads Koudal, “Acqua”, de Guido Simonetti i “Sticker” de Georgi M.Unkovski. Dijous va ser el torn de “SKN”, de Guy Nattiv “Influencer” de Rubén Barbosa, “The path” de Mesim Ugzmajli i “Bonboné”, de Rakan Mayasi.

Divendres 24 de juliol es van projectar les obres incloses a la “Macedònia de Curts”. Dissabte 1 d’agost se celebrarà el lliurament de premis del jurat (a càrrec de la Fundació) i del públic (patrocinat per l’Ajuntament). Tots dos premis estan dotats amb 1.000 euros i escultura de Lukas Ulmi.

Article anteriorPositiu per coronavirus un treballador de l’Escola Estiu L’Illa
Article següentEs tripliquen els nous casos de Coronavirus al Departament de Vinaròs (Actualització Comunitat Valenciana)