Inici PREMSA VALENCIANA Positiu per coronavirus un treballador de l’Escola Estiu L’Illa

Positiu per coronavirus un treballador de l’Escola Estiu L’Illa

1081

Imatge: artxiu ajuntament

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS RESPECTE A L’ESCOLA ESTIU L’ILLA

En data 22 de juliol, per part de l’empresa concessionària del servei del Campus d’Estiu Illa, s’ha comunicat UN positiu per COVID-19 per part d’un dels treballadors-monitors del servei.

Tal com marca la situació i el propi Pla de Contingència, s’ha donat trasllat al Servei de Salut Pública per a seguir les instruccions pertinents en aquestes situacions i que seran comunicades als propis treballadors, usuaris i familiars d’aquests en la major brevetat possible.

Cal recordar que l’Escola d’Estiu l’Illa 2020 compta amb un sistema d’organització de grups bombolla, pensats específicament per minimitzar possibles situacions com la que avui es comunica i que en aquesta edició ha ampliat els centres educatius on es porta a terme, per tal de disposar de més espai i reduir l’hipotètic contacte entre usuaris per a un major control.

Tot i això, per part de l’Ajuntament, com a mesura de responsabilitat i per tal de garantir un major grau de seguretat dels propis usuaris i treballadors, s’ha emplaçat a l’empresa a suspendre de manera temporal el servei de Campus Illa 2020 en TOTS els seus centres, cursos i activitats com a mesura preventiva fins a nou avís. Aquesta mesura també afecta a l’escola d’estiu que AFANIAD organitza en un dels centres educatius cedits per al us en qüestió.

Demanem, com sempre, seguir les indicacions sanitàries així com la utilització de mascareta i gel desinfectant en els casos indicats.

Article anteriorClub Fit & Beauty Spa Vinaròs: Nova inauguració en Vinaròs 
Article següentUn Cicle de Curtmetratges en un recinte… de película