Inici VINARÒS Turisme Vinaròs dona informació sobre els cursos de la Generalitat en el...

Turisme Vinaròs dona informació sobre els cursos de la Generalitat en el sector

268

Es tracta de formació especial per a la reobertura de l’activitat turística després del confinament de la Covid-19, amb mesures d’higiene i organització per garantir la seguretat de les persones

Turisme Comunitat Valenciana ha preparat un programa formatiu especial per garantir a les empreses del sector una reobertura dels negocis amb les màximes garanties de seguretat per als clients i treballadors. Es tracta de píndoles formatives, gratuïtes, de dues hores de durada que sobretot busquen informar de les mesures sanitàries i preventives per aplicar als establiments.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha destacat que “volem donar la màxima difusió possible d’aquests tallers per tal d’ajudar a les empreses del sector a posar en marxa de nou els negocis”. En aquest sentit, ha assenyalat que “animem a les empreses turístiques a participar en els tallers que ha programat Turisme Comunitat Valenciana per tal d’oferir les màximes garanties sanitàries als clients i fer de Vinaròs una ciutat segura per venir a gaudir de les vacances”.

El regidor Albella ha afegit que des del Departament de Turisme s’ha demanat als hostalers que col·loquen en lloc visible les recomanacions higièniques i de seguretat que s’han tramès des de l’Ajuntament. Així mateix, indicava que durant aquesta setmana es repartiran mascaretes per als treballadors dels establiments hostalers.

Pel que fa a la formació de Turisme Comunitat Valenciana és la següent:

Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació d’establiments hotelers per a la reobertura postCovid-19 a la Comunitat Valenciana. Dimarts 12 de maig de 12h a 14h.

Jornada informativa sobre mesures preventives en hotels enfront de la Covid-19. Dimarts 12 de maig 16h a 18h.

Jornada informativa Covid-19 sobre mesures a implementar a la fase 1 de la desescalada per a la reducció de riscos en establiments de restauració (dirigit a titulars de restaurants, personal de cuina i sala). Dimecres 13 de maig de 12h a 14h.

Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació de restaurants i cafeteries per a la reobertura postCovid-19 a la Comunitat Valenciana. Dijous 14 de maig de 12h a 14h.

Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació de càmpings per a la reobertura postCovid-19 a la Comunitat Valenciana. Dijous 14 de maig de 15:30h a 17:30h.

Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació d’apartaments turístics per a la reobertura postCovid-19 en la Comunitat Valenciana. Divendres 15 de maig de 12h a 14h.

Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació i recomanacions en matèria de seguretat i higiene en cases rurals per a la reobertura postCovid-19 en la Comunitat Valenciana. Divendres 15 de maig de 16h a 18h.

Tota la informació dels tallers i les inscripcions les poden realitzar al següent enllaç https://bit.ly/3ciO2eR

Article anteriorEl centro Olivella Formación e Integración Social aporta portátiles a los alumnos que carecían de ellos
Article següentEs frenen les morts al Departament de Vinaròs i continuen augmentant lleugerament els infectats