Inici PREMSA VALENCIANA Turisme Vinaròs dona a conèixer la nova identitat turística de la ciutat

Turisme Vinaròs dona a conèixer la nova identitat turística de la ciutat

214

Turisme Vinaròs dona a conèixer la nova identitat turística de la ciutat

 

La Regidoria de Turisme, juntament amb l’empresa Estudio Menta, han explicat dijous 4 d’abril a Vinaròs tot el procediment que s’ha dut a terme per a treballar amb la nova identitat turística del municipi.

El passat mes d’octubre la Regidoria de Turisme va llançar una Crida a Projecte per a convocar a tots aquells professionals del disseny i la comunicació en l’àmbit de la Comunitat Valenciana que estiguessen interessats en desenvolupar el projecte. Així, es van rebre un total de 19 candidatures i un Comitè de Selecció format per professionals de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana, juntament amb tècnics municipals, van escollir a Estudio Menta com a encarregat de dissenyar la nova marca turística de Vinaròs.

Estudio Menta, un estudi de disseny i comunicació de València, ha sigut també l’encarregat de redissenyar marques corporatives com la del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, crear identitats corporatives com la de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació o dissenyar campanyes de promoció per a l’Agència Valenciana de la Innovació, entre molts altres. A més, l’ADCV els ha atorgat diversos primers premis entre els que destaquen millor disseny editorial, millor publicació i millor gràfica audiovisual.

El resultat final per a Turisme Vinaròs ha sigut una marca renovada que no ha renunciat als valors originaris ni a la representativitat iconogràfica d’un element tant representatiu com és el llagostí de Vinaròs que, per una altra banda, implica altres valors intrínsecs a la destinació com la mar, la cultura i tradició mediterrània, la gastronomia i el clima. En aquest sentit, s’ha aconseguit complir amb un dels objectius fonamentals dintre del Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic 2017-2021: renovar la marca turística de Vinaròs per a adaptar-la a les tendències actuals de comunicació i disseny de marques turístiques.

Article anteriorL’Ajuntament inicia l’expedient per a caducar el PAI del Camí Fondo 
Article següentVinaròs liderarà una plataforma per a solucionar les carències sanitàries