Inici PREMSA VALENCIANA Turisme de Vinaròs a una reunió amb la Secretaria d’Estat per la...

Turisme de Vinaròs a una reunió amb la Secretaria d’Estat per la Crisi del Coronavirus

218

Vinaròs participa en una reunió extraordinària de gestors de Destinacions Turístiques Intel·ligents organitzada pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme

Davant de la situació ocasionada per la Covid-19 la Secretaria d’Estat de Turisme ha organitzat una reunió virtual mitjançant la Secretaria de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents

Vinaròs ha participat en una reunió extraordinària convocada per la Secretaria d’Estat de Turisme en qualitat de membre de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents Nacional. La reunió s’ha celebrat de manera virtual i han assistit 100 membres de les principals destinacions del país.

A la trobada virtual, s’ha avaluat la situació ocasionada per la pandèmia de la Covid- 19 envers el sector turístic. Els diferents assistents han intercanviat impressions amb la secretària d’Estat, Isabel Oliver, sobre la situació actual i s’han avançat possibles escenaris de sortida per a la crisi. La secretària d’Estat ha insistit que a hores d’ara, la prioritat del Govern central, és resoldre la crisi sanitària però que ja s’estan estudiant fórmules per a dinamitzar el turisme espanyol una vegada comence a millorar la situació actual. En aquest sentit, s’espera que el mercat interior ajude a dinamitzar el sector i limitar els efectes de la Covid-19 en el turisme espanyol.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha agraït l’organització d’aquesta reunió i la possibilitat de poder participar de primera mà per tal d’ajudar a reconstruir el sector turístic després de la pandèmia ocasionada per la Covid-19.

Article anteriorLes obres de la nova Biblioteca de Benicarló continuen
Article següentLa Unitat de Respir de Càlig repartix pedals estàtics als seus usuaris