Inici VINARÒS Trofeu Ballester, C.N. Vinaròs

Trofeu Ballester, C.N. Vinaròs

433

El cap de setmana 6/7 Maig es va celebrar a les excel·lents instal·lacions de Castelló el trofeu Ballester, les categories que van competir, foren Benjamins i Alevins, en piscina de 50 metres i cronometratge manual. Es tracta d’un trofeu en molt de nivell, on participen clubs com el Tàrraco, Valenciano i Ferca. El trofeu es va celebrar en dues maratonianes jornades.

Destacarem els podis aconseguits per Daniela Muñoz segona en 200 braça i tercera en 100 braça, Andreu Jovani tercer en 100 lliures, 200 lliures, 200 braça, i l’excel·lent progressió de Joan Chavarría sent segon en la duríssima prova de 200 papallona.

També destacarem les noves mínimes autonòmiques aconseguides per Mar Garcia i Natàlia Burriel. El C.N. Vinaròs va ser setè en la classificació conjunta, d’un total de disset equips participants.

El nostre equip aleví va estar format per: Alex Pujol, Andreu Jovani, Santi Matamoros, Joan Chavarría, Iker Mas, Natalia Burriel, Ainhoa Canalda, Lluna Bordes, Daniela Muñoz, Ona Leciñera, Julia Muñoz i Mar Garcia.

L’equip Benjamí: Ivan Roda, David ichim, Dylan Martin, Franc Jaime, Hugo Ramos, Hèctor Verdera, Izan Mas, Òscar Vizcarro, Sara Garcia, Arantxa Canalda, Vera Pérez, Ariana Mara, Sofia Cuenca ,Agnes López i Sofia ichim.
L’ambient a les grades va ser boníssim, on els pares dels nostres esportistes van donar suport en tot moment.

Article anterior(Benicarló) Tot a punt per a la Festivitat de Sant Gregori
Article següent10ª Edición de la semana deportiva en Peñíscola