Inici BENICARLÓ Trens dignes al Maestrat, nova plataforma

Trens dignes al Maestrat, nova plataforma

491

Aquest cap de setmana els vehicles han tornat a ser el model de Regional, en comptes dels de Rodalies que habitualment fan servir a d’altres zones, pel que els usuaris han pogut viatjar asseguts en les primeres parades, no així a partir d’Alcalà de Xivert segons ens han denunciat alguns usuaris. A l’alçada d’Orpesa els han oferit seguir en un altre tren i alguns usuaris han baixat a l’espera d’un tren millor. Novament Renfe improvisa i complica la vida als usuaris del nord de Castelló, el que no ens agrada.

Per tot això anem a acompanyar al proper Ple municipal de Benicarló als diferents grups polítics ja que debatran una moció on es reclamarà una millora del servei i una solució definitiva a la manca de comunicacions en tren al Maestrat. Animem a la ciutadania de la comarca a manifestar el seu suport a la petició aquest dijous 26 a partir de les 21 hores (la moció anirà a la part final del Ple).

Així mateix el proper dissabte 28 a les 12 hores al saló de Plens de l’Ajuntament o, en el seu defecte, al mateix exterior informarem del funcionament de la plataforma, proposarem accions i animarem els ciutadans a col·laborar, proposar idees, reunions, etcètera.

Article anteriorLangostinos sin mar, en Medina del Campo
Article següentGAMESIS obri inscripcions