Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Tot llest per a celebrar a Santa Magdalena les Festes de la...

Tot llest per a celebrar a Santa Magdalena les Festes de la Joventut

39

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ de Santa Magdalena seguix avant amb l’organització d’esdeveniments festius i després de la celebració del ‘Water Festival’, ara ja preparen per a dissabte que ve, 13 de juliol, les festes de la joventut, amb un bon nombre d’activitats per a tots els públics.

El programa s’iniciarà a les 16.30h amb el clàssic encreuament del pont que dona nom a la seua associació, el pont de ‘l´Agüelo Queixalet’. Posteriorment, a les 17.30h, en el pavelló poliesportiu hi haurà una ‘Orxatada Popular’ i donarà principi el tardeo, també en la pista exterior del pavelló poliesportiu.

D’altra banda, des de l’associació juvenil també organitzen, a les 20h una màster class, gratuïta de Zumba, a càrrec de les instructores, Rebeca Bou i Tania Belmonte, oberta a tots els públics.

Les activitats continuaran a les 21h amb el tradicional concurs de coques dolces i salades i a les 22h amb el sopar de pa i porta en el poliesportiu municipal. Després del sopar hi haurà sessió de bingo popular i la mitjanit donarà inici la macro discomòbil, The End, fins a altes hores de la matinada.

Cal recordar que totes les activitats estan obertes a tots els públics i són totalment gratuïtes.