Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT 56 xics i xiques participen en el Campus Jove 2024 organitzat per...

56 xics i xiques participen en el Campus Jove 2024 organitzat per la Regidoria de Joventut d’Alcalà-Alcossebre

37

De l’1 al 26 de juliol, en horari de matins, es realitzen activitats enfocades a l’oci i la formació com a cuina, paddle surf, taller de prevenció davant les drogues i excursions

 56 joves d’Alcalà-Alcossebre participen en el Campus Jove organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, com a alternativa d’oci i formació dirigida als joves de la localitat, entre 12 i 18 anys, durant els matins del mes de juliol, de dilluns a divendres. Des de l’1 de juliol, ja s’han desenvolupat tallers i activitats com a cuina, paddle surf, jocs de taula, jocs esportius, futbol , vóley, taller de prevenció del consum de drogues, taller de tote bag i excursions al Laberint i Aquarama.

El Casal Jove, situat en l’Espai d’Oci d’Alcossebre, és el centre neuràlgic del Campus però l’Ajuntament s’encarrega del transport gratuït per als joves que resideixen en Alcalà.

Des de la Regidoria de Joventut, destaquen “la gran acceptació que té aquest Campus Jove que suposa una opció molt valorada per a assegurar la conciliació familiar durant el període de vacances escolars, per als joves de la nostra localitat”.