Inici PREMSA VALENCIANA Tornada al cole en Vinaròs: l’Ajuntament reforça el personal de neteja contra...

Tornada al cole en Vinaròs: l’Ajuntament reforça el personal de neteja contra la Covid

121

L’Ajuntament reforça el personal de neteja contra la Covid per a l’inici del nou curs escolar

Els centres educatius han rebut els xiquets després de les vacances escolars sense cap incidència destacable i amb tot el dispositiu Covid en marxa

La regidora d’Educació, Begoña López, ha presentat les dades de l’inici del nou curs escolar, que va començar dimecres, després de les vacances estiuenques. En total s’han matriculat 3.950 alumnes, dels quals 2.300 són d’Infantil i Primària, 650 de Secundària i 1.000 corresponen a Batxillerat i Formació Professional.

López comentava que l’inici del nou curs escolar s’ha desenvolupat sense cap incidència destacable i afegia que tots els centres educatius han tornat a activar les mesures anti-covid. En aquest sentit, assenyalava que des de l’Ajuntament s’ha fet de nou la contractació de personal de neteja de reforç, amb la incorporació de sis persones per a realitzar les tasques de neteja i desinfecció tant de les aules com dels espais comunitaris.

El regidor de Recursos Humans, Fernando Juan, ha indicat que “des del Govern Municipal hem cregut convenient contractar de nou les sis persones de neteja per tal de garantir el compliment de les normes sanitàries establertes per la Generalitat”. Segons afegia tot i que suposa un esforç econòmic extra per a l’Ajuntament és important garantir la salut d’alumnes i professors.

D’altra banda, la regidora López destacava que “en els darrers dies, tot i haver-se tancat el procés de matriculació, hem registrat noves incorporacions d’última hora, fet que demostra l’augment de la població estudiantil del municipi”.

Article anteriorEmpresaris i emprenedors de Maestrat i Plana Alta tenen fins al dia 15 per a sol·licitar les Ajudes Leader
Article següentDe pesquera pel port de la Ràpita