Inici BENICARLÓ Torna NadalAcció, amb multitud de tallers i activitats per als joves

Torna NadalAcció, amb multitud de tallers i activitats per als joves

655

La Regidoria de Benestar Social, a través del programa Generacció, ha tornat a organitzar NadalAcció, una alternativa d’oci per a adolescents de cara a les festes de Nadal. Hi haurà activitats esportives, gimcanes, manualitats, cuina, cinema, videojocs o room scape.

Un any més, els adolescents d’entre 12 i 17 anys de Benicarló tindran l’oportunitat de disfrutar d’una alternativa d’oci per al Nadal. El programa Generacció, pensat com un espai de convivència per a adolescents, ha organitzat una nova edició de NadalAcció, una iniciativa que ja fa cinc anys que es programa i que preveu una gran diversitat d’activitats en horari de matí i de vesprada.

Les activitats començaran s’allargaran fins el 5 de gener i inclouen des de tallers de pintura, cuina nadalenca o manualitats fins a tornejos de videojocs, cine, activitats esportives o un taller de perruqueria. A més, també es podrà participar en una escape room, unjoc d’aventures en el qual els jugadors, normalment en grups de 4 o 6, són tancats en una habitació i han de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie de pistes i escapar abans que se’ls esgote el temps de què disposen (normalment una hora o una hora i mitja).

Article anteriorEl Ple aprovarà la resolució del PAI Povet per a desbloquejar la urbanització del sector
Article següentSergi Ayza: la sonrisa a través del dibujo