Inici BENICARLÓ El Ple aprovarà la resolució del PAI Povet per a desbloquejar la...

El Ple aprovarà la resolució del PAI Povet per a desbloquejar la urbanització del sector

392

La sessió plenària d’avui dijous resoldrà la condició d’agent urbanitzador del PAI Povet a l’empresa Urbanizadora Povet SL per incompliment en els terminis d’execució. L’Ajuntament assumirà la urbanització del sector per gestió directa.

Més de 18 anys després que s’aprovés l’adjudicació de la condició d’agent urbanitzador, la urbanització de la partida Povet de Benicarló es podrà desbloquejar, una vegada el Ple aprove aquest dijous la resolució de l’adjudicació de la condició d’agent urbanitzador a la societat mercantil Urbanizadora Povet SL. L’adjudicació, aprovada pel Ple en data 29 de setembre de 2005, es resoldrà per motius d’incompliment per part de l’empresa dels compromisos adquirits i dels terminis d’execució de les obres.

Finalitza d’aquesta manera un dels expedients urbanístics més llargs i farragosos que ha tramitat l’Ajuntament i que ha impedit el desenvolupament del sector, que va començar a tramitar-se l’any 2000.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat «absolutament satisfeta» per la resolució de l’adjudicació i considera que «per fi hem desbloquejat la urbanització de la partida Povet, una zona de vital importància per al desenvolupament futur de la ciutat». Miralles també ha constatat que «d’aquesta manera posarem fi a la inseguretat jurídica en què han viscut els propietaris durant tots aquests anys» i ha assegurat que «ara, serà l’Ajuntament qui es farà càrrec de la urbanització de la partida».

En aquest sentit, la proposta que s’aprovarà aquesta nit al Ple inclou l’inici d’una nova programació del terreny, en la qual, l’Ajuntament de Benicarló, en règim de gestió directa, assumirà com a agent urbanitzador l’obligació de la urbanització i desenvolupament del sector.