Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Torna la Fira de Nadal a Càlig

Torna la Fira de Nadal a Càlig

536

L’Ajuntament de Càlig ha preparat una programació molt completa per a la Fira de Nadal que tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre en la Plaça Diputació. A més de l’Ajuntament, col·laboren el grup de teatre Corronconco, l’ESMUCA (Escola de Música de l’Agrupació Musical Vila de Càlig) i l’Associació Esportiva Mou-te.

La inauguració de la Fira de Nadal tindrà lloc el dissabte 11 de desembre a les 11.00 hores i estarà a càrrec de Ernestina Borràs, alcaldessa de Càlig, i les Reines, Dames i Fester de les Festes Patronals. Durant la Fira hi haurà diferents estands amb productes relacionats amb el Nadal. Des de regals, decoració nadalenca, artesania i productes tradicionals del municipi.

Al llarg del cap de setmana tindran lloc diferents activitats. Olis “El Pobill”, empresa dedicada a la producció de productes ecològics realitzarà, el dissabte a les 12.00 hores, un tast dels seus olis. A més d’un showcooking, el diumenge a les 13.00 hores, en el qual presentaran els nous productes gastronòmics entorn de l’oli.

L’Escola de Música de l’Agrupació Musical Vila de Càlig, l’ESMUCA, realitzarà, el dissabte a les 16.30 hores, les tradicionals audicions nadalenques i, el diumenge a les 11.45 hores, les seues nadales. El grup de teatre Corronconco enguany tornarà a representar el Betlem vivent en la plaça. Tindrà lloc el dissabte i el diumenge a les 17.30 hores.

El diumenge 12 de desembre, a les 10.30 hores, hi haurà una Masterclass solidària de Zumba a càrrec de l’Associació Esportiva Mou-te. Per a participar només cal realitzar una aportació d’un euro que serà donat a l’Associació de dany cerebral adquirit i altres patologies neurològiques ATENEU. Després de la classe, tots els participants podran gaudir d’una tassa de xocolate amb ensaïmada.

Durant el matí del diumenge, a les 11.00 hores, també hi haurà jocs d’habilitat fets de fusta en gran que estaran repartits pels estands de la Fira. A les 19.45 hores la Fira de Nadal acabarà amb un sorteig nadalenc d’un lot compost per productes de tots els participants.