Inici BENICARLÓ Torna el Cicle de Teatre Familiar a l’Auditori

Torna el Cicle de Teatre Familiar a l’Auditori

277

Quatre espectacles de primer nivell passaran per l’Auditori aquest Nadal en el marc del Cicle de Teatre Familiar. Un cicle que enguany compleix 19 anys, amb un balanç de més de 80 companyies nacionals i internacionals i més de 26.500 espectadors.

El proper dimecres 26 de desembre arrancarà la dinovena edició del Cicle de Teatre Familiar, tot un clàssic en aquestes dates de Nadal que al llarg dels 19 anys de trajectòria ha vist passar per l’escenari de l’Auditori Pedro Mercader més de 80 companyies nacionals i internacionals i ha acollit més de 26.500 espectadors. El cicle, un dels més consolidats i reeixits de la Regidoria de Cultura, ha programat per aquesta edició quatre espectacles per a tots els membres de la família.

El cicle començarà amb la representació de ‘Lunáticus Circus’, a càrrec de la companyia Teatro Paraíso, un espectacle per a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys en el qual tres personatges passegen sense rumb fix buscant alguna oportunitat per a escapar de les seues penúries fins que es troben amb una vella caravana de circ abandonada.

L’endemà, dijous 27, serà el torn de ‘Xocolat’, també a càrrec de la companyia Teatro Paraiso. L’obra mostra com dos personatges femenins amb un caràcter molt dispar, una amant de la rutina i l’ordre i altra extravertida i impulsiva, conviuen en un espai en què elaboren tauletes de xocolate; està destinada a xiquets i xiquetes a partir de 2 anys.

Divendres 28 serà el torn de ‘De flor en flor’, de la companyia Fernando Hurtado, un espectacle que acostarà la dansa als més xicotets. L’espectacle que tancarà el Cicle de Teatre Familiar, el diumenge, 30 de desembre, serà ‘Descobrint l’Illa del Tresor’, de la companyia Magic 6, una gran aventura apta per a tots els públics.

El preu de l’entrada per a cada representació és de 2 euros. Les entrades es posaran a la venda una hora abans de cada representació a l’Auditori Pedro Mercader.

Article anteriorLa Biblioteca Municipal ampliarà els horaris amb una nova edició de BiblioEstudi
Article següentNou suplement gratuït ‘Mediterranejant’