Inici VINARÒS La Biblioteca Municipal ampliarà els horaris amb una nova edició de BiblioEstudi

La Biblioteca Municipal ampliarà els horaris amb una nova edició de BiblioEstudi

265

Després de la bona acceptació que ha tingut la iniciativa en les passades campanyes, amb l’assistència de centenars d’estudiants, l’Ajuntament ha decidit apostar per una nova edició.

La Biblioteca Municipal tornarà a ampliar el seus horaris des del 17 de desembre al 8 de febrer, coincidint amb l’època dels exàmens, perquè els alumnes de batxillerat i universitaris puguen estudiar en un espai idoni. Cal destacar que en la passada edició gairebé 8.000 persones van aprofitar l’ampliació de l’horari per visitar la Biblioteca i des de l’Ajuntament s’ha decidit seguir apostant per aquesta iniciativa.

El regidor de Cultura, Marc Albella, ha recordat que “BiblioEstudi va néixer arran de la petició dels mateixos alumnes, que demanaven ampliar els horaris per disposar de més temps per estudiar en un espai tranquil i relaxat per a concentrar-se millor”. En aquest sentit, ha remarcat que “després de les bones dades registrades en les passades edicions podem dir que la iniciativa s’ha consolidat al municipi durant l’època dels exàmens”.

Pel que als horaris la Biblioteca obrirà de dilluns a divendres pel matí de 9:00h a 14:00h i de tardes des de les 15:30h fins a les 21:00h. Els caps de setmana l’horari serà ininterromput des de les 9:00h fins a les 21:00h per facilitar l’estudi. Cal destacar que els dies 24 i 31 de desembre la Biblioteca també obrirà les portes.

Article anteriorPresentació del llibre “20 anys de lloes de Santa Catalina”
Article següentTorna el Cicle de Teatre Familiar a l’Auditori