Inici BENICARLÓ Torna a Ràdio Benicarló ‘Veus de casa’ l’1 de febrer

Torna a Ràdio Benicarló ‘Veus de casa’ l’1 de febrer

251

L’emissora emetrà de dilluns a divendres un nou programa amb informació i novetats de l’actualitat municipal. El magazín comptarà amb col·laboradors d’àmbits molt diversos i donarà veu al teixit associatiu benicarlando.

Amb «Veus de casa», un magazín d’informació general, Ràdio Benicarló pretén crear un espai informatiu diari que es farà ressò de tota l’actualitat de la ciutat i que inclourà entrevistes, tertúlies i reportatges que aproparan els oients tot el que esdevé a la localitat. El programa comptarà amb una quinzena de col·laboradors que tractaran temes de cultura, nàutica, història, gastronomia o esports, sempre des d’una perspectiva local i donant així veu a l’ampli teixit associatiu benicarlando. A més, s’incorporaran a la nova programació seccions inèdites.

El programa començarà dilluns 1 de febrer i s’emetrà de dilluns a divendres, d’11.00 a 13.00 hores, amb redifusió a partir de les 19.00 hores. Estarà presentat i dirigit per la periodista Ana Álvarez i podrà escoltar-se tant a través del 107.3 de l’FM com del web www.radiobenicarlo.org i de l’aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Benicarló.

Article anteriorS’adjudiquen les obres de la nova parada d’autobusos de Vinaròs
Article següent7dies actualitat de Benicarló, ja al teu quiosc!