Inici ALTRES NOTICIES Tik Tok contra els continguts no verificats

Tik Tok contra els continguts no verificats

141

Per Tecnonews / AMIC

No hi ha xarxa social que fugi als problemes que comporta el món de la informació connectada. La xarxa social d’origen xinès Tik Tok està treballant en una eina que notificarà els continguts que no han estat verificats.

Així ho ha anunciat a través del seu blog. En el comunicat, l’empresa explica que quan un usuari vegi un vídeo sense identificar veurà una etiqueta en la qual s’explicita l’origen desconegut del contingut. Quan vagi a compartir-ho s’obrirà una finestra en la qual es llegeix una notificació d’advertiment.

De la mateixa manera Tik Tok ha explicat que els creadors de vídeos també rebran una notificació si volen elaborar creacions amb continguts no verificats.

Amb tot això el que vol Tik Tok és que els usuaris siguin conscients del contingut que comparteixen i les possibilitats que sigui fraudulent. L’empresa va elaborar un estudi amb aquestes modificacions en el qual va determinar que amb el nou sistema la informació compartida es va reduir en un 24% mentre que els “m’agrades” van baixar un 7%.

De moment, el sistema només estarà disponible al Canadà i els Estats Units i s’espera que per als pròxims mesos l’eina arribi a la resta dels països en els quals opera la xarxa social de vídeos curts.

Article anteriorCarxofArt decorarà amb 5 noves escultures Benicarló
Article següentPeníscola inicia la millora de la zona de descans i esbarjo enfront de l’Edifici Sociocultural