Inici VINARÒS Thesis Quartet, de Madrid, guanya el Concurs de Música de Cambra Ciutat...

Thesis Quartet, de Madrid, guanya el Concurs de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs

316

El quartet madrileny “Thesis Quartet” format pels joves músics   Alvaro Arias, Carlos Ordóñez, Pablo Vigo i Roi Barros, tots al saxofon, han estat els guanyadors del primer premi del XVII Concurs Internacional de Música de cambra de Vinaròs, dotat amb 3.000 euros en metàl·lic, sota l’organització de Joventuts Musicals de Vinaròs, el patrocini de l’Ajuntament i la col·laboració de la Generalitat i diferents entitats.
El segon premi, dotat amb 2.000 euros, ha estat per Quartet Ad Libitum, de Rafelbunyol (València) mentre que el tercer premi, amb 1.000 euros, va ser compartit entre Artem Trio d’Amsterdam i Trio Aquarel.les de el Pinoso (Alacant).

SONY DSC

Un total de nou agrupacions procedents d’Holanda, València, Barcelona, Peníscola, Madrid, Alacant, Salamanca i Pontevedra van participar este cap de setmana en aquest concurs que va deixar de celebrar-se durant els dos anys anteriors.
Des de Joventuts Musicals de Vinaròs s’ha explicat que per donar-li un nou impuls al certamen “s’ha optat per noves vies de promoció i difusió del concurs i de les bases, per aconseguir arribar a molta més gent, alguna cosa que s’ha notat i s’ha vist reflectit en aquesta edició”.
El dissabte a la tarda va haver-hi les audicions de la fase eliminatòria. I diumenge, al matí es va celebrar la final d’audicions i a les 18:00 hores el lliurament de premis i un concert de clausura que van oferir els grups guardonats pel jurat, compost en aquesta ocasió per Joan Obradós Múria, Isabel Villagar, Jordán Teixidor, Pepa Orero i Miguel Baselga.

Article anteriorPaco Castell Arasa presenta su libro “CENTENARI@S VINARÒS 2017″
Article següentFalla El Caduf presenta els seues càrrecs 2018