Inici BENICARLÓ Tarde per oblidar per al Vinaròs C.F. – VINARÒS C.F. 1 –...

Tarde per oblidar per al Vinaròs C.F. – VINARÒS C.F. 1 – 5 C.D. RODA “B”

45

Joan Beltran Quintero / Fotos: Julián Zaragozà

    
Partit per oblidar el que va jugar el Vinaròs C.F. aquest passat diumenge enfront del C.D. Roda B. L’equip vinarossenc va encaixar l’esfereïdora xifra de 5 gols davant d’un rival directe per la per permanència i que complica una mica més la situació tan negativa en la que l’equip es troba des de ja fa unes quantes setmanes.
Si bé es pot dir que a la primera meitat l’equip entrenat per Lorente va gaudir de més ocasions de perill i de més control de la pilota, la realitat és que no va ser capaç de convertir un gol per ficar-se davant en el marcador. En canvi, en la primera mitja ocasió que van tindre els visitants resultat d’una sèrie de rebots després del llançament d’un córner, van aconseguir ficar el 0 a 1 al lluminós. Des de llavors el partit ja no va tindre més història. Als de Vinaròs els hi van aparèixer els dimonis de jornades anteriors i ja no es van veure amb força per intentar assolir la remuntada necessària.
En canvi, els visitants van fer no una, sinó dues passes endavant per matar el partit i sentenciar-ho amb fins a 5 gols.Eric Aragonés va firmar el gol de l’honor, i Carlos Aguayo va tornar a realitzar una doble aturada magistral que hagués pogut significar el sisè gol encaixat.


En definitiva una derrota molt i molt dolorosa que ha de marcar un punt d’inflexió en els jugadors i cos tècnic. El Vinaròs C.F. depèn de si mateix per obtenir la salvació i permanència un any més a Regional Preferent, però tot passa perquè l’equip es torni a trobar a si mateix i entri en una dinàmica positiva urgentment.