Inici VINARÒS Surt a licitació la construcció de la passarel·la del riu Cervol

Surt a licitació la construcció de la passarel·la del riu Cervol

322

Una de les iniciatives més votades en els pressupostos participatius pels ciutadans, i que conectaria el passeig de Fora del Forat, l’extensió del passeig marítim, amb la Costa Nord.

Aquesta actuació s’emmarcarà dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), amb el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i comptarà amb un pressupost de més de 1,5 milions d’euros per a la redacció del projecte i la construcció de la passarel·la.

Segons José Chaler, regidor d’Urbanisme “el projecte també inclourà l’adequació de l’entorn del marge esquerre del riu Cervol, prop de la zona de tractament de l’aigua amb un total de 9.150m2, que es remodelaran per a crear un bosc mediterrani similar al que hi ha en el passeig de Fora del Forat, amb pins i plantes autòctones”. En relació a la passarel·la, el regidor Chaler ha detallat que serà una estructura sostenible, amb materials de llarga durabilitat i baix manteniment.

Per acord de la Junta de Govern Local de data 2 d’octubre de 2020, l’ajuntament de Vinaròs ha tret a licitació l’expedient per a la contractació de l’elaboració del projecte d’execució i construcció, de la passarel·la cicle-peatonal damunt la desembocadura del riu Cervol, per procediment obert i tramitació ordinària. Aquest contracte es troba dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), 2014-2020. La data límit per a la presentació d’ofertes és el 24 de novembre.