Inici BENICARLÓ Surt a licitació el disseny i la instal·lació de la senyalització turística...

Surt a licitació el disseny i la instal·lació de la senyalització turística de Benicarló

155

L’import de la licitació és de 244.818,88 euros i les ofertes es poden presentar fins al 6 de juny. El projecte forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI)

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació per a la contractació del disseny, producció, subministrament i instal·lació de diferents suports de senyalització turística de Benicarló, un dels objectius previstos en el Pla Estratègic de Turisme.

El contracte, que inclourà també la retirada de la senyalització actual que ha quedat obsoleta, servirà per a millorar un dels aspectes més importants per a les persones que visiten qualsevol destinació turística: orientar, informar, transmetre els valors d’identitat de la destinació i consolidar la imatge corporativa que es vulga projectar com a destinació turística.

L’import de la licitació és de 244.818,88 euros i les ofertes es poden presentar fins al 6 de juny.

El projecte de la senyalització turística està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).