Inici VINARÒS Surace guanya la segona edició de Vinaròs Art Urbà

Surace guanya la segona edició de Vinaròs Art Urbà

277

L’artista serà l’encarregat de crear una gran obra a la façana de l’edifici de la Biblioteca Municipal que dona a la plaça de l’Hort dels Escribanos.

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Marc Albella, ha presentat una nova edició de Vinaròs Art Urbà, que es farà durant el mes d’abril, amb la creació del mural dissenyat pel guanyador del concurs, Juanjo Surace, a més de comptar amb una jornada lúdica i inclusiva per al 4 de maig.

En referència al certamen Albella ha destacat que “en aquesta segona edició s’han presentat un total de 20 propostes, triplicant gairebé la participació de l’any passat, demostrant així que es tracta d’una iniciativa que poc a poc es pot consolidar al municipi”.

Del 13 al 27 d’abril Surace haurà de pintar i enllestir la gran creació que realitzarà a la façana de l’edifici de la Biblioteca Municipal que dona a la plaça dels Horts dels Escribanos. Albella insistia que es tracta d’una proposta molt original que ha sorprès al jurat i que a més tindrà relació amb la lectura i el món de la literatura. En aquest sentit assenyalava que a mesura que l’artista Surace cree l’obra la ciutadania podrà anar descobrint el seu treball.

Article anteriorTortosa des del Castell de la Zuda
Article següentQuart cicle de conferències sobre medi ambient i canvi climàtic a Benicarló