Inici PREMSA VALENCIANA SOS Comerç reprèn la negociació de les ajudes directes amb l’Ajuntament de...

SOS Comerç reprèn la negociació de les ajudes directes amb l’Ajuntament de Vinaròs

365

El passat mes de febrer SOS Comerç va aconseguir que l’Ajuntament de Vinaròs escoltés al petit comerç de la localitat, que havia quedat exclòs de les ajudes del Pla Resistir que havia posat en marxa la Generalitat.

[Vinaròs, 3 de març de 2021] En una primera reunió es va aconseguir obtenir el compromís de l’alcalde, Guillem Alsina, d’habilitar ajudes directes xifrades en 400.000€ al comerç de la localitat que estava previst destinar en un termini màxim d’un mes. Després de varies reunions i veient que el termini determinat s’estava demorant, i no s’aconseguien acords concrets, SOS Comerç va sol·licitar una altra reunió amb la regidora d’Hisenda, Maria Cano, que va tenir lloc ahir dimarts.

En la reunió, en la que també va estar present Ana Fibla, regidora de Comerç, es va aconseguir obtenir dades més concretes, així com també ampliar els compromisos de l’Ajuntament. És a dir, ampliar la quantitat establerta inicialment, concretar la formula a utilitzar per percebre l’ajuda i l’acotament final dels IAE amb dret a l’ajuda directa (només tindran dret a l’ajuda aquells IAE que no estiguin incorporats a altres ajudes directes, com per exemple el Pla Resistir).

Un dels principals objectius de SOS Comerç ha estat que els tràmits fossin el més àgils possible, per això només es demanarà l’alta de l’IAE, certificat del número de treballadors (el límit per a percebre l’ajuda és de màxim 10) i una declaració de responsabilitat d’estar al corrent de pagament. Així mateix, no serà necessari tenir el domicili fiscal a Vinaròs, com s’havia mencionat amb anterioritat.

Amb tot, el consistori s’ha compromès a habilitar les ajudes no més enllà del mes d’abril.

Info contacte: comercioscentrovinaros@gmail.com

Nota de premsa / Fotos artxiu 7dies

Article anteriorLa Policía Local de Peñíscola inició ayer su vacunación
Article següentLa costa del Maestrat no frena el coronavirus encara que els nous casos continuen baixant