Inici VINARÒS S’obre el Concurs per a l’elecció del cartell anunciador de la Fira...

S’obre el Concurs per a l’elecció del cartell anunciador de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

307

Fins al 3 de maig es podran presentar les propostes i la guanyadora s’endurà un premi de 1.000€, a més de ser el cartell anunciador de les festes d’inici de l’estiu.

La regidoria de Festes, encapçalada per Marc Albella, ha obert el termini per a escollir el cartell anunciador de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2019. Es tracta d’un concurs obert a tota la ciutadania en general que podrà aportar imatges, muntatges digitals o fins i tot dibuixos, sempre i quan tinguen alguna relació amb les festes, per tal de promocionar-les.

Les propostes es podran presentar fins al 3 de maig a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà, acompanyades d’un sobre tancat amb el lema de la creació i les dades personals del participant. Per la seva banda, un jurat format pels membres del Consell de Festes, fotògrafs, dissenyadors i il·lustradors, entre altres professionals, serà l’encarregat de valorar totes les imatges presentades per escollir una guanyadora.

El regidor Albella ha destacat que “aquest concurs té com a objectiu fer unes festes més properes a la ciutadania, donant l’oportunitat de poder participar de forma activa en el disseny del cartell anunciador”. En aquest sentit, ha animat als veïns a presentar propostes, recordant que es tracta d’un certamen obert i totalment lliure.

Per més informació poden consultar totes les bases del concurs al web de l’Ajuntament de Vinaròs i a les xarxes socials.

Article anteriorResultados y Crónicas del Club Baloncesto Vinaròs Gil Comes
Article següentPlaça Jovellar i c/ Sant Cristòfol tallats al trafic