Inici BENICARLÓ Segona edició a Benicarló de “L’escola fa ràdio” a l’emissora municipal

Segona edició a Benicarló de “L’escola fa ràdio” a l’emissora municipal

408

Els centres educatius de Benicarló han començat la segona edició de la campanya «L’escola fa ràdio» organitzada per les regidories de Normalització Lingüística i Educació amb la gravació d’un programa realitzat per ells a Ràdio Benicarló. La iniciativa s’allargarà fins al mes de maig i pretén fomentar l’ús social del valencià.

La campanya «L’Escola fa ràdio» promoguda per les àrees d’Educació i Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benicarló, amb la col·laboració del Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria d’Educació, inicia la segona edició amb la gravació d’un guió elaborat per l’alumnat de primària del CEIP Marqués de Benicarló.

Ahir dimecres, els alumnes van fer la gravació a les instal·lacions de l’emissora municipal, Ràdio Benicarló, i van comptar amb l’ajuda dels professionals que hi treballen. L’activitat serveix perquè els alumnes tinguen l’oportunitat d’aprendre el funcionament del mitjà radiofònic així com de treballar el valencià en un àmbit diferent de l’acadèmic.

Aquests objectius seran els mateixos que es perseguiran els altres centres educatius de Benicarló en les successives gravacions que realitzaran durant els mesos de gener, febrer, març i abril, i que es podran escoltar els dissabtes a les 11.00 hores per Ràdio Benicarló (107.3 FM) o a través del web de la ràdio o de la seua aplicació mòbil.

Article anteriorVinaròs es prepara per a Sant Canut i Sant Sebastià
Article següentSoweto, Rigodonians i Black Fang el cartell de la 5ª Edició del Festival Art&Xoc